Provime Pranuese

Course Description

Pergatitje per provim pranues ne UP dhe test te matures

Smart Center organizon me sukses shume te larte pergatitje per provimet pranuese ne fakultetet me te kerkuara te UP-se si dhe pergatitje per test te matures

Shkenca Kompjuterike – Arkitekture – Mjekesi – IT- Matematike (FSHMN) – Inxhinieri kompjuterike – Ndertimtari – Elektroteknike – Makineri – Mekatronikë- Ekonomik- Edukim etj

Mbi 92 % te kandidateve qe vijuan kurset ne qendren tone u regjistruan vitin e kaluar.
Pergatitja behet sipas lendeve qe kerkohen ne provimet pranuese

Pergatitje per test te Arritshmerise per klaset e 9-ta

Kursi mbahet per lendet:

– Matematike
– Kimi dhe
– Biologji
====================
Staf me pervoje dhe rezulatate te deshmuara te kandidateve nga vitet e kaluara.

Per me shume info ju lutem na vizitoni ne smart center. Cdo dite pune nga 11;00 – 19;00.

smart

Course Curriculum

  • Provime Pranuese

Price
Free
Students
0
Period
10 weeks
Wishlist
Categories
Ratings