AUK Prep

AUK Prep

Course Description

Smart Center bën dy lloj përgatitjesh për AUK (American University of Kosova)

  1. Përgatitjen e nxënësve të shkollës së mesme për regjistrim në Universitetin Amerikan në Kosovë permes TOEFL/ SAT dhe Math Placement test – testit pranues nga Matematika. Për vite të tëra qendra shume suksesshëm  ka pergatitur qindra kandidat që sot janë në Universitet ose kanë përfunduar atë.

2. Poashtu për vite të tëra mban kurse të matematikës për student ë AUK-ut për :

  • College Algebra
  • Algebra for Management, Life and Social science (Math 1)
  • Calculus for business (Math 2)
  • Statistics 1

Course Curriculum

  • Math

Price
Free
Students
0
Period
10 weeks
Wishlist
Ratings