SAT

SAT

Cka është SAT? Testi SAT ( Scholastic Aptitude Test)   është test standard për nxënësit e shkollës së mesme që matë sa sa i pergatitur është nje kandidat për universitet. Me fjalë tjera eshte provim pranues per universitetet amerikane dhe te tjera. Konsiderohet test shume i rendesishem dhe prej shume zyrtareve te pranimit ne universitet numerohet si test kyq per fitim te bursave ne universitetet…