SPSS

SPSS

Kanë filluar regjistrimet per trajnimin e radhës vikendi në Smart. SPSS do të jetë trajnimi i ri Trajnimi zgjatë 6 javë dhe kushton 130 euro komplet trajnimi ————– Trajnimi në SPSS ju dedikohet: – Studentëve hulumtues kryesisht në nivelin master dhe doktoraturë – Kandidatëve të cilët merren më kërkime shkencore dhe hulumtime të tjera te…

Price
Free
Categories
Ratings

0 rating