Fotografi

Fotografi

Kursi i dedikohet te gjithe te pasionuarve per fotografi dhe atyre qe deshirojne profesionalisht te mirren me te Do te mesoni me shume per : * Bazat e fotografise dhe te fotografimit * Struktura e brendshme e aparatit * Kompozicioni/ * Bazat e fotografise/ekspozimi * Perdorimin e dritave n’studio, * Adobe Lightroom ne detaje *…