Provime Pranuese

Provime Pranuese

Pergatitje per provim pranues ne UP dhe test te matures Smart Center organizon me sukses shume te larte pergatitje per provimet pranuese ne fakultetet me te kerkuara te UP-se si dhe pergatitje per test te matures Shkenca Kompjuterike – Arkitekture – Mjekesi – IT- Matematike (FSHMN) – Inxhinieri kompjuterike – Ndertimtari – Elektroteknike – Makineri…