Valparaiso University
Post

Valparaiso University

Rreth Universitetit Valparaiso University eshte Universitet privat i cili gjendet ne Indiana, SHBA (vetem nje ore larg Chicagos). Eshte Universitet i mesem me 4500 studente, dhe njihet per numrin e vogel te studenteve ne klase (vetem 18-20 student ne klase) me proporcion 11:1 student per profesor. Programet Valparaiso University ofron me shume se 90 programe,...

South Dakota State University
Post

South Dakota State University

Rreth Universitetit Universitet me mbi 200 programe, dhe me mbi 200 organizata studentore, me cmim të volitshëm shkollimi, dhe mbështetje të madhe akademike, South Dakota University është Universiteti i përkyer pët të gjithë. Programet South Dakota State University ofron mbi 200 programe studimi, duke përfshirë këtu: Advertising (BA/BS) Agricultural & Biosystems Engineering (BS, M.S.) Agricultural...

John Cabot University
Post

John Cabot University

Rreth Universitetit: Universiteti John Cabot kombinon sistemin e shkollimit amerikan me eksperiencën e të jetuarit evropiane. Me profesorë nga gjithë bota, me studentë nga 70 vende të botës, dhe me 13 programe, John Cabot radhitet si Universiteti I 13-të në Evropë për nga kualiteti. – John Cabot University ka filluar të operojë qysh në vitin...

NORTHWEST MISSOURI STATE UNIVERSITY – USA
Post

NORTHWEST MISSOURI STATE UNIVERSITY – USA

Rreth Universitetit: Universiteti Northwest Missiouri State ështëthemeluar në vitin 1905, i cili ka program katër vjeçar në nivelin bachelor dhe gjithashtu programe master. Ky Universitet ndodhet në Maryville, Missouri, Shtetet e Bashkuara të Amerikes. Universiteti ofron për studenta 127 programe ne4 nivelin bachelor dhe 40 programe në nivelin Master. – Universiteti Northwest Missiouri State ka...

CHARLES UNIVERSITY – Faculty of Physical Education,  Sport and Physiotherapy
Post

CHARLES UNIVERSITY – Faculty of Physical Education, Sport and Physiotherapy

Studioni Edukate Fizike, Sport dhe Fizioterapi ne CHARLES University permes Smart Center Smart Center ka arritur marreveshje bashkepunimi me univeristetin e njohur te fushes se Edukates Fizike, Sportit dhe Fizioterapise CHARLES University, Hradec Kalove Prague Czech Republic Ky univeristet ofron studime shume cilesore ne keto fusha. Vizito me shume linkun https://www.ftvs.cuni.cz/FTVSEN-39.html) dhe https://www.ftvs.cuni.cz/FTVSEN-40.html) Permes kesaj marrevshje Smart...

Faculty of Pharmacy, Hradec, Kralove – Charles University
Post

Faculty of Pharmacy, Hradec, Kralove – Charles University

Rreth Universitetit: Universiteti: Charles University – Faculty of Pharmacy është universiteti i parë i themeluar nga Charles IV në Evropën Qendrore në vitin 1348. Fakulteti i Farmacisë, me seli në qytetin e Hradec Králové, u themelua me dekret të qeverisë më 1969. Hradec Králové, qyteti më i madh në Boheminë Lindore, ka rreth njëqind mijë...

CLARKSON UNIVERSITY – USA
Post

CLARKSON UNIVERSITY – USA

Rreth Universitetit: Me një traditë mbi 120 vjecare, Clarkson University I kushton rëndësi të vecantë cilësisë së arsimit. Me raport të lartë professor-student, studentë nga 65 vende të botës dhe mbi 95 programe, ky universitet ofron eksperiencë të jashtëzakonshme – Clarkson University ka filluar të operojë qysh në vitin 1896 – Numri i studentëve në...

SABANCI UNIVERSITY, TURKEY
Post

SABANCI UNIVERSITY, TURKEY

Studioni me burse permes Smart – ne TURQI Marreveshje e Smart Center me univeristetin e njohur Sabanci University ne Turqi Kemi nderin qe te ju informojme se duke filluar nga sot Smart Center behet perfaqesues zyrtar i univeristetit te njohur Sabanci, per Kosove Sabanci University eshte nje universitet me renome jo vetem ne Turqi. –...

MAINE UNIVERSITY, USA
Post

MAINE UNIVERSITY, USA

MAINE UNIVERSITY, USA Studioni me burse permes Smart Center Smart keto dite ka arritur marreveshje bashkepunimi  me universitetin e njohur MAINE UNIVERSITY ne SHBA. Smart Center behet perfaqesues zyrtar i ketij univeristeti per teritor te Kosoves. Maine University do te mbuloje shpenzimet – jep burse per te gjithe kandidatet qe aplikojne permes Smart Center deri...

Augustana College, Illinois USA
Post

Augustana College, Illinois USA

Rreth Universitetit: Augustana College është shkollë private e cila ndodhet në Rock Island, Illinois në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ky kolegjë është themeluar në 1860 nga një themelues Skandinav, pikërisht Suedez. Augustana rradhitet në 40 kolegjet private më të mira në SHBA. – Augustana College ka filluar të operojë qysh në vitin 1860 –...