Sa pikë TOEFL kërkojnë Universitet më të mira?
Post

Sa pikë TOEFL kërkojnë Universitet më të mira?

Testi TOEFL kërkohet nga Universitetet që ligjerojnë në gjuhën angleze anë e mbanë botës. Nuk ka pikë kaluese në TOEFL, mirëpo secili institucion ka kriterin e vet të pranimit. Nëse jeni nxënës ambicioz dhe synoni Universitetet më të mira botërore, më poshtë i gjëni pikët minimale TOEFL që duhet të keni për disa nga Universitetet...