Oferta verore në Smart Center
Post

Oferta verore në Smart Center

Oferta Verore po vjen ne Smart Center. Te gjitha kurset TOEFL, SAT, IELTS, Gjuhe ANGLEZE, Gjuhe GJERMANE, SPEAKING English Course do te jene me zbritje dhe intenzive. TOEFL – 240 euro, duke perfshire ne cmim edhe librat. Pergatitje zgjate 7 jave. SAT – 60 euro Zbritje, dhe kursi zgjate 7 jave IELTS – 320 euro Speaking...

University of Debrecen
Post

University of Debrecen

Ky Universitet prestigjioz i shtohet games se gjere te Universiteteve partnere te Smart Center, per te cilat mund te merrni ndihme FALAS per gjithcka qe lidhet rreth aplikimit. University of Debrecen i themeluar ne vitin 1538 eshte Universiteti me i vjeter ne Hungari dhe si i tille mbledhe rreth vetes staf te mrekullueshem dhe student...

Saint Camillus International University of Health Sciences
Post

Saint Camillus International University of Health Sciences

Rreth Universitetit Saint Camillus International University of Health Sciences eshte Universitet i dedikuar krejtesisht per shkenca mjekesore. I ndodhur ne Itali dhe eshte pjese e World Directory of Medical Schools, bashkepunim ne mes the World Federation for Medical Education (WFME) dhe Foundation for Advancement of International Medical Education and Research (FAIMER). Per programin e Mjekesise...

Saint Camillus International University of Health Sciences
Post

Saint Camillus International University of Health Sciences

Rreth Universitetit Saint Camillus International University of Health Sciences eshte Universitet i dedikuar krejtesisht per shkenca mjekesore. I ndodhur ne Itali dhe eshte pjese e World Directory of Medical Schools, bashkepunim ne mes the World Federation for Medical Education (WFME) dhe Foundation for Advancement of International Medical Education and Research (FAIMER). Per programin e Mjekesise...

Mykolas Romeris University
Post

Mykolas Romeris University

Rreth Universitetit Mykolas Romeris eshte nje nga Universitetet me te medha ne Lituani, me programe te ranguara larte ne shkenca sociale. Universiteti ka partneritet me 300 institucione tjera dhe eshte pjese e disa organizatave me renome boterore si: International Association of Universities, European University Association, European Association for International Education, European-Asian Knowledge Consortium Social Technologies...

MODUL University Vienna
Post

MODUL University Vienna

Rreth Universitetit – MODUL University Vienna eshte i krijuar nga Vienna Chamber of Industry and Commerce – Si rrjedhoje, ka me shume se 700 kompani partnere ku pastaj punesohen studentet – Ka me shume se 90% rate punesimi ne student – Radhitet si 25 Universitetet me te mira te biznesit ne Evrope nga European Commission...

EU Business School
Post

EU Business School

Rreth Universitetit – EU Business School ka kampuse ne Gjermani, Spanje, dhe Zvicer – Eshte e fokusuar ne programet e biznesit – Ka programe 3 vjecare te nivelit Bachelor – 95% e studenteve jane nderkombetar Programet Programet e biznesit ne kete Universitet ofrohen ne keto nivele dhe llojshmeri: – Programi baze (Foundation program) – Niveli...

Valparaiso University
Post

Valparaiso University

Rreth Universitetit Valparaiso University eshte Universitet privat i cili gjendet ne Indiana, SHBA (vetem nje ore larg Chicagos). Eshte Universitet i mesem me 4500 studente, dhe njihet per numrin e vogel te studenteve ne klase (vetem 18-20 student ne klase) me proporcion 11:1 student per profesor. Programet Valparaiso University ofron me shume se 90 programe,...

South Dakota State University
Post

South Dakota State University

Rreth Universitetit Universitet me mbi 200 programe, dhe me mbi 200 organizata studentore, me cmim të volitshëm shkollimi, dhe mbështetje të madhe akademike, South Dakota University është Universiteti i përkyer pët të gjithë. Programet South Dakota State University ofron mbi 200 programe studimi, duke përfshirë këtu: Advertising (BA/BS) Agricultural & Biosystems Engineering (BS, M.S.) Agricultural...

John Cabot University
Post

John Cabot University

Rreth Universitetit: Universiteti John Cabot kombinon sistemin e shkollimit amerikan me eksperiencën e të jetuarit evropiane. Me profesorë nga gjithë bota, me studentë nga 70 vende të botës, dhe me 13 programe, John Cabot radhitet si Universiteti I 13-të në Evropë për nga kualiteti. – John Cabot University ka filluar të operojë qysh në vitin...