HULT
Post

HULT

Rreth Universitetit: HULT International Business School është Universtet privat me kampuse në Londër, San Francisko, Dubai, Boston, Neë York, dhe Shanghai. HULT, i emërtuar sipas donatorit të Universitetit, ka ardhur nga instituti amerikan, The Arthur D.Little School of Management, i krijuar në vitin 1964 në Massachusetts të SHBA. HULT mbanë akreditimin prestigjioz “Triple Croën” që...

HAMK
Post

HAMK

Rreth Universitetit: • HAMK e themeluar në vitin 1959. • HAMK ofron programe bachelor dhe master • HAMK është një institucion I arsimit të lartë me shtatë vende në Finlandë. Programet janë të koordinuara me industrinë dhe tregtinë. • Studimet Bachelor përfshijnë studime bazë dhe profesionale, studime opsionale, vendosje në punë dhe një tezë Bachelor....

Sa pikë TOEFL kërkojnë Universitet më të mira?
Post

Sa pikë TOEFL kërkojnë Universitet më të mira?

Testi TOEFL kërkohet nga Universitetet që ligjerojnë në gjuhën angleze anë e mbanë botës. Nuk ka pikë kaluese në TOEFL, mirëpo secili institucion ka kriterin e vet të pranimit. Nëse jeni nxënës ambicioz dhe synoni Universitetet më të mira botërore, më poshtë i gjëni pikët minimale TOEFL që duhet të keni për disa nga Universitetet...

Swiss Education Group
Post

Swiss Education Group

Ky grup perfshin 5 universitete të shpërndara në 7 kampuset e bukura në Zvicër, me një trup studentësh të përbërë nga 111 nacionalitete dhe 6.500 studentë. Secila shkollë përfiton nga një vendndodhje unike dhe përvojë arsimore dhe, me një edukim të shkelqyer! Studioni ne universitetet me renome ne Zvicer ne fushen e Menagjimit , Hotelierise...

Laurit Muja
Profiles

Laurit Muja

Laurit Muja fitoi burse 4 vjeçare prej 126,000 mijë dollarësh në Knox College në Illinois, SHBA .

English for Banking and Finance
Project

English for Banking and Finance

Sed sed ex eget augue euismod posuere non vitae orci. Quisque bibendum eu magna id egestas. Vivamus dignissim vehicula purus, a elementum enim vestibulum rutrum. Nam molestie velit eros, interdum tempor ligula aliquam nec. In ultrices libero nec sapien aliquam, non dictum metus venenatis. Mauris quis massa ut arcu tincidunt gravida. Mauris urna magna, posuere...

English for Lawyers
Project

English for Lawyers

Sed sed ex eget augue euismod posuere non vitae orci. Quisque bibendum eu magna id egestas. Vivamus dignissim vehicula purus, a elementum enim vestibulum rutrum. Nam molestie velit eros, interdum tempor ligula aliquam nec. In ultrices libero nec sapien aliquam, non dictum metus venenatis. Mauris quis massa ut arcu tincidunt gravida. Mauris urna magna, posuere...

Lingvo Diving
Project

Lingvo Diving

Sed sed ex eget augue euismod posuere non vitae orci. Quisque bibendum eu magna id egestas. Vivamus dignissim vehicula purus, a elementum enim vestibulum rutrum. Nam molestie velit eros, interdum tempor ligula aliquam nec. In ultrices libero nec sapien aliquam, non dictum metus venenatis. Mauris quis massa ut arcu tincidunt gravida. Mauris urna magna, posuere...