Kurse me ZBRITJE për gjuhë Angleze, Gjermane dhe Speaking English në

gjuhet - katrori

Ne Smart Center fillon oferta verore me ZBRITJE per kurset e gjuhes Angleze, Gjermane dhe Speaking English

  • Kurset e gjuhes Angleze vetëm 8499 € për 1 Nivel –
  • Kurset e gjuhes Gjermane vetëm 12999 € për 1 NIVEL (perfshihen nivelet A1 dhe A2)
  • Speaking English 89.89

Të gjitha kurset janë intensive

Regjistrimet kanë filluar. Inkurajohen të gjithë kandidatët ta vizitojnë Smart për info plotësuese.Cdo ditë punenga11 ;00 – 19;30.
VERA VJEN VETËM NJË HERË NGA DERA– shfrytëzoje

——————————–

Pse duhet të zgjedhni Smart Center për vijimin e këtyre kurseve? 

  • Fondi i orëve është mirë i menduar dhe organizuar
  • Kurrikulë te pergatitur per rezultate te larta per kandidat
  • Punohet me librat dhe shtëpitë botuese më të mira, enkas të përzgjedhura nga instruktorët e kurseve
  • Stafi professional dhe shumë I dedikuar pr punë
  • Çmimet e arsyeshmme

Per me shume info ju lutem na vizitoni ne smart center. Cdo dite pune nga 11;00 – 19;30.

Info; 044-105-697 viber dhe 049-81 81 89 :