Swiss Education Group

Swiss Education Group

Ky grup perfshin 5 universitete të shpërndara në 7 kampuset e bukura në Zvicër, me një trup studentësh të përbërë nga 111 nacionalitete dhe 6.500 studentë. Secila shkollë përfiton nga një vendndodhje unike dhe përvojë arsimore dhe, me një edukim të shkelqyer!

Studioni ne universitetet me renome ne Zvicer ne fushen e Menagjimit , Hotelierise dhe Mikpritjes qe siguron punesim te menjehershem pas studimit me page shume te larte. Le te jete e ardhmja e juaj e sigurt dhe e ndritshme. Mos e leshoni rastin.

Studioni ne universitetet me shkalle te punesimit mbi 98% te diplomuarve dhe ne insticione e kompani shume te njohura ne Evrope, SHBA dhe bote ne pregjithsi

SMART CENTER ka marreveshje bashkepunimi me SWISS EDUCATION GROUP, permes se ciles ka marre EKSLUSIVITETIN PER REPUBLIKEN E KOSOVES te rekrutimit dhe ndihmen e kandidateve potencial per kryerjen e studimeve Bachelor dhe Master ne universitete te nivelit te larte ne Zvicer.

Swiss Education Group nen ombrellen e vet ka pesë Universitete prestigjioze te nivelit boteror në fushën e Menaxhimit të Hotelierisë dhe Mikëpritjes

Cesar Ritz Colleges Switcerland
Undergraduate: Bachelor of International Business in Hotel and Tourism Management
Post graduate:
MA Hospitality, Health and Wellbeing
MA Entreperneurship for the Global Hospitality and Tourism

Culinary Arts Academy Switcerland
Undergraduate:
Bachelor of Arts in Culinary Arts
Master of International Business in Culinary Management

IHTTI School of Hotel Management
Bachelor of Arts in International Hospitality & Design Management
Master of International Business in Hotel and Design Management

Swiss Hotel Management School
Bachelor of Arts in International Hospitality Management
Bachelor of Arts in International Hospitality and Events Management
Master of International Business in Hotel Management
Master of International Business in Hotel and Resort Management
Master of Science in International Hospitality Management

Hotel Institute Montreux
Bachelor of Business Administration in Hospitality Management
Master of International Business in Hospitality Management

Link https://www.swisseducation.com/en/

 

Me anë të kësaj marrëveshje Smart Center synon të iu lehtësojë të rinjëve rrugën drejt studimit në ketë lëmi në shtetin e Zvicres, si një vend lider në këtë fushë .

Smart Center, do te jete ne dispozicion te kandidateve te interesuar cdo te
Hene, 16 30 deri 17 30
Marte 16 30 deri 17 30
Enjte 16 30 deri 17 30
per informata te detajuara rreth programeve si dhe ndihme per aplikim.